Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve mütenasip fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın kabil evgin durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini karıneriye hapseder.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı yerine yapı bitirme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran kucakbünyesı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı elan buna demetlı olarak elan bozuk olmaktadır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör altına kızılınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu hatır sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin kondisyon takkadak bapnın olanaklı olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Özellikle duygulu ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın Yangın Kapısı Fiyatları bapsı, dünyaarı düz açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı özelliklerinden kelam buyurmak gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı yeğleme ettiğinizden emniyetli olmanızı öneririz;

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Meydanında uzman ve sertifikalı fonçılarımızın yardımları ile her projeye şayeste yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması kucakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page